Mehel on kuriteoepisoode enam kui eluaastaid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtusaal.
Kohtusaal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lõuna ringkonnaprokuratuur saatis üldmenetluses kohtusse 25 episoodiga kriminaalasja, milles 22aastast meest süüdistatakse kuritegude toimepanemises erinevates maakondades, andis teada ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina.

Mehele on esitatud süüdistus asja omavolilise kasutamises, dokumentide võltsimistes ning võltsitud dokumentide kasutamises, varguste, omastamistes ja kelmustes. Süüdistuse kohaselt on kuriteod toime pandud 2011. ,2012. ja 2013. aastal.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust juhtinud ringkonnaprokurör Silva Rood ütles, et mees pani kuritegusid toime põhiliselt Lõuna-Eestis ehk Tartu-, Võru-, Põlva-, Viljandi-, Valga- ja Jõgevamaal. Üks kuriteosündmus on aga registreeritud Harjumaal. «Kuritegude toimepanemise geograafia on suhteliselt lai ning süüdistuse kohaselt on need toime pannud üks isik,» sõnas prokurör.

Kristina Kostina täpsustas Valgamaalasele, et kõige rohkem kuriteoepisoode on süüdistataval seotud Tartumaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles