Stuudio pakkus nii esinemislusti kui efekte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäevastel kontsertidel Valga kultuurikeskuses esinenud sadakond stuudio Joy tantsijat-lauljat 
võlusid vaatajaskonda oma särtsu, 
rõõmu ja esinemislustiga.
Laupäevastel kontsertidel Valga kultuurikeskuses esinenud sadakond stuudio Joy tantsijat-lauljat võlusid vaatajaskonda oma särtsu, rõõmu ja esinemislustiga. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi stuudio Joy sadakond tantsijat-lauljat andsid laupäeval Valga kultuurikeskuses kaks aruandekontserti, läksid mõlemad rahvast täissaalile. Üllatuskülalisena astusid üles tuntud telesaate võitjad.

Võib nõustuda kontserti «Naeratused elu kiirteel» külastanud Valga vene gümnaasiumi direktori Jelena Lauliga, kes tõdes, et Joy esinemised pole kunagi lihtsalt kontserdid. Need on tema sõnul läbimõeldud, köitvalt ja toredalt etendatud lavastused, mida huvitav jälgida.

Inglitiivad, tossupilv, valgusefektid, laest langevad suled ja hõbedane litrisadu kontserdi finaalis – kõik need elemendid täiendasid laulu- ja tantsunumbreid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles