Pressisõber eelistab ausust vassimisele

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalehe esimesele pressisõbrale Meelis Kivile andis rändauhinna ja aukirja üle Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha.
Ajalehe esimesele pressisõbrale Meelis Kivile andis rändauhinna ja aukirja üle Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalane valis esmakordselt oma pressisõbra, kelleks osutus Valga militaarteemapargi juht Meelis Kivi. Tiitlit väärib ta, kuna on alati meediale kättesaadav, valmis kommenteerima keerulisi teemasid ning ütlema välja seda, mida paljud ei julge.

«Ta on mõistnud, et meediat ei tasu karta, küll aga temaga sõber olla,» tsiteeris karikat üle andes toimetuserahva arvamust Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha. «Nii ongi ta mitmel juhul keerulises olukorras meedia poole pöördunud ja probleemidest teada andnud. Usutavasti on sellest sündinud kasu nii talle, lehele kui kogukonnale.»

Kivile endale tuli tunnustus suure üllatusena. «Kui helistati ja siia kutsuti, arvasin esiti, et ehk on see seoses sellega, et Valgamaalane tähistab sel kuul oma sünnipäeva. Kuna viimastel päevadel on nii palju halba juhtunud, midagi eriti head küll ei lootnud. See, et mind Valgamaalase aasta sõbraks valiti, on aga suur au ja rõõm. Hindan väga koostööd ning usun, et hea meeskonnatöö on see, mis viib sihile,» ütles Kivi tänukõnes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles