Kortermaja jäi loodetud toeta

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoone esine oleks kottpime, kui korteriühistu poleks omaalgatuslikult paigaldanud majale lampe, mis aktiviseeruvad liikumise peale.
Hoone esine oleks kottpime, kui korteriühistu poleks omaalgatuslikult paigaldanud majale lampe, mis aktiviseeruvad liikumise peale. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas Võru 116 kortermaja ees ei põle juba aastaid kaks tänavavalgustuslampi. Linna seisukohast pole neid valgusteid justkui olemaski.

«Ühistu on praeguseks oma jõudude ja kuludega rajanud õueala valgustuse trepikojauste ning majanurkade juurde, kuna kuritegevus seal kandis muutus väga aktiivseks. Kulutame igapäevaselt valgustuse ülalpidamisele raha omast taskust, see aga peaks meie hinnangul olema linna või selle allasutuste kohustus. Maja asub ju Valga piirides,» rääkis Võru 116 korteriühistu esimees Kristel Reidla.

Tema sõnul on piirkonnas probleeme olnud nii bensiinivargustega autodest kui sissemurdmistega garaažidesse. «Selge, et vargad tikuvad pigem sinna, kus pime. Palju väikseid lapsi käib õhtuti ringides ja nad pidid enne kottpimedas maja juures ukerdama. Hea, et nüüd vähemalt meie paigaldatud lambid põlevad,» rääkis Reidla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles