Noor valgalanna võitis Eesti meistri tiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Maret-Sport ridades treeniv valgalane Laura Trašanov võitis eelmisel nädalavahetusel Eesti meistrivõitlustel kuldmedali kõrgushüppes.
Spordiklubi Maret-Sport ridades treeniv valgalane Laura Trašanov võitis eelmisel nädalavahetusel Eesti meistrivõitlustel kuldmedali kõrgushüppes. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kergejõustiklased naasid Eesti meistrivõistlustelt rohke medalisaagiga. Nii mõnigi neist parandas ka isiklikku rekordit.

Spordiklubi Maret-Sport treeneri Riho Meri sõnul on talvine hooaeg kergejõustiklastel täies hoos, sealhulgas leiavad aset talvised Eesti meistrivõistlused. 18.–19. jaanuaril selgusid Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis parimad A- ja B-vanuseklassis. Valgast läks võistlustulle kolm neidu ja kaks noormeest.

Kõige paremini esines Laura Trašanov, kes saavutas tüdrukute B-vanuseklassi kõrgushüppes tulemusega 1.62 meistritiitli. Lisaks sai ta 10. koha kaugushüppes ja viienda kuulitõukes. «Tublilt ja südikalt esines, tegi loodetud tulemuse ära,» rõõmustas treener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles