Tööstus venitab nõuete täitmisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eelmises kohas põles ammu-ammu katlamaja,» ütles Scandinavian Furniture Tõrva tehase juhataja Tarmo Tootmaa, rääkides pankrotti läinud firmast Dirolex. Uus ettevõte on nüüd suuremates ruumides.
«Eelmises kohas põles ammu-ammu katlamaja,» ütles Scandinavian Furniture Tõrva tehase juhataja Tarmo Tootmaa, rääkides pankrotti läinud firmast Dirolex. Uus ettevõte on nüüd suuremates ruumides. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puidu- ja mööblitööstus Scandinavian Furniture pole aasta jooksul suutnud täita kõiki tuleohutusnõudeid, põhjendades seda rahapuudusega.

«Eks ta ohtlik on. Kolisime teistesse ruumidesse, me ei ole jõudnud. See on raha taha jäänud. Ma ei saa raha juurde trükkida, kui mul seda ei ole. Tuletõrjeõppused ja evakuatsiooniplaanid on tehtud, ma ei jõua kõike korraga teha,» rääkis Tõrvas asuva tehase juhataja Tarmo Tootmaa, kelle sõnul läheb ainuüksi tulekahjusignalisatsiooni peale 15 000 eurot.

Tootmaa kinnitusel tahetakse signalisatsiooni paigaldama hakata selle nädala lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles