Pakasest hoolimata käis lastekodus rattaralli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurepesa laste uued rattad
Kurepesa laste uued rattad Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval, 28. jaanuaril oli Valga lastekodu Kurepesa lastel tore päev. Kuigi väljas valitseb pakane, said nad uusi jalgrattaid proovida – seda küll siseruumides. Juhataja Marika Drenkhan oli laost välja toonud äsja lastekodule kingitud jalgrattad, millega neli väikest põnni Valgamaalase külaskäigu ajal uljalt mööda saali ringi rallisid.

«Jalgratastega majas sõitmiseks meil ruumi tegelikult ei ole, kuid täna tegin erandi ja andsin neli jalgratast pildistamise tarvis lastele sõita. Tegelikult hakkame nendega ikka alles kevadel väljas sõitma,» sõnas juhataja.

Peugeot` edasimüüja Valga Automaailm ja maaletooja KW Bruun Baltic kinkisid Kurepesale kümme uut Peugeot’ lastejalgratast. KW Bruun Balticu tegevjuhi Rasmus Tali sõnul peab igal lapsel olema võimalus aktiivselt tegutseda ning õues liikumisest rõõmu tunda. «Sõidurõõmu peaks jätkuma igas vanuses lastele,» lisas Tali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles