Kirjanik Sass Henno tahab Valgamaale maja ehitada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sass ja Helen lasid teha vana asemele uue kaevu, suvel kavatsevad ehitada tühjale maalapile maja. «Olen suur plaanide pidaja. Kunagi pole läinud nii, nagu plaaninud olen. Võime ka eksprompt siia kolida,» tõdeb Sass.
Sass ja Helen lasid teha vana asemele uue kaevu, suvel kavatsevad ehitada tühjale maalapile maja. «Olen suur plaanide pidaja. Kunagi pole läinud nii, nagu plaaninud olen. Võime ka eksprompt siia kolida,» tõdeb Sass. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kirjamees ja reklaamiagentuuri omanik Sass Henno tahab elukaaslase Helen Piirsaluga ehitada Sangaste valda maja, kus pealinnaelust puhata ja vanaduses elada.

«Talukoht peab olema. Mehe elus saabub kord aeg, kus pead ehitama või proovima ehitada, et lapselapsed saaksid öelda: «Näe, minu vanaisa tegi selle sauna»,» lausub Sass, lisades naerdes: «Oli kuldsete kätega mees, aga tegelikult tellis allhankeid.»

Terve mõistusega inimene valiks mehe sõnul koha, mis on kodust umbes 40 kilomeetri kaugusel. Kuigi Sass saanuks talukoha osta ka Tallinnale lähemale, eelistas ta siiski Eesti teises otsas asuvat Valgamaad, mida nimetab riigi kauneimaks paigaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles