Tartu korvpallurid ei jätnud Valgale sõnaõigust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartu Ülikool / Rock võõrustas eile õhtul Valga / Maks & Mooritsat ning üsna ühepoolses kohtumises võttis Tartu kindla võidu. Kohtumine lõppes tulemusega 101 : 56 Tartu kasuks.

Mäng toimus Alexela KML kohtumises ja kuus meest jõudsid kahekohalise punktisummani ning enim kogunes neid Timo Eichfussile – 18 punkti.

Korvpalliliidu kodulehelt võib lugeda, et avaveerandaja 26 : 9 võitnud TÜ/Rock lasi teisel veerandajal gaasi küll pisut maha ja juhtis poolajaks 44:23.

Teisel poolajal jätkus aga Rocki täielik domineerimine ja kuigi külalised piirilinnast püüdsid vahet viisakana hoida, ei õnnestunud see neil sugugi. Kolmanda veerandaja lõpuks näitas tabloo TÜ/Rocki 79 : 39 eduseisu ning mängu lõppskooriks kirjutati 101 : 56. Ilusa mängu tõrvatilgaks sai Joosep Toome kukkumine viimasel neljandikul, mis mehe longates väljaku kõrvale tõi. Kas ja kui tõsine on tema vigastus, selgub lähipäevil.

TÜ/Rocki eest kogusid kuus meest kahekohalise punktisumma. Enim viskas Timo Eichfuss – 18 punkti ning kaugvisked 3/3. Augustas Peciukevicius kogus vaid 17 mänguminutiga 15 punkti ja andis neli korvisöötu. Joosep Toome arvele jäi 14 punkti. Gert Dorbek ja Vilmantas Dilys viskasid võrdselt 13 punkti ning vägeva pealtpanekuga hiilanud Vincent Simpson 12 punkti. TÜ/Rock mängis kohtumist ilma puhkepäeva saanud Janar Taltsita.

Valga / Maks & Mooritsa resultatiivseim oli Kristjan Evart 15 punktiga. Viljar Veski viskas 12 ning Raitis Grafs ja Miguel Ortega võrdselt 10 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles