Keskused kliente kaotada ei karda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmekordne eesti meister, lumelaudur Mario Visnap ütles, et Kiviõli suusamäel saab teha suuremaid hüppeid kui Otepääl. «Proovin kõigil mägedel käia – on vaheldust,» lisas ta.
Mitmekordne eesti meister, lumelaudur Mario Visnap ütles, et Kiviõli suusamäel saab teha suuremaid hüppeid kui Otepääl. «Proovin kõigil mägedel käia – on vaheldust,» lisas ta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää kandi suusakeskused ei pelga, et uute nõlvadega Kiviõli seikluskeskus seni Lõuna-Eestis käinud kliendid endale tõmbaks.

«Olen ka ise kogu elu suusatanud ega suudaks ette kujutada, et terve elu sõidaks ühel künkal,» sõnas Äärmusliku Spordi ASi juhatuse liige Priit Tammemägi. Sellega pidas ta silmas, et Kiviõli seikluskeskus on ehk lumemägedele toomas inimesi, kes seni neist eemal olnud. Peagi võiksid needsamad huvilised tee leida ka Lõuna-Eestisse ja kaugemalegi.

Peamiselt Väikese Munamäega seotud Tammemägi ütleb, et Kiviõli turuletulek Otepää suusakeskustele seega liiga ei tee. Nii julges ta hoopis konkurenti kiita. «Nad on meile silmad ette teinud kindlasti oma peahoonega, mis väga ilus ja Alpide tasemel – suur ja uhke,» ütles ta. «Nad on meist ka kõrguste vahega üle. Munamägi on kõige kõrgemal kohal 73 meetrit, nemad ütlevad, et neil on see number 90.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles