Suusahullud sõidavad maratonil siiski

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Teppan
Vahur Teppan Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Sellel pühapäeval, 16. veebruaril stardib Otepääl Tehvandi suusaradadel esimene Suusahullude maraton, mis pakub suusasõpradele võimaluse läbida klassikasammul 30 kilomeetri pikkune distants.

«Mõte on klubi treenerite peas keerelnud juba pikka aega, aga selleks sobivat aega suusakalendris leida on olnud väga keeruline,» sõnas maratoni peakorraldaja, MTÜ Suusahullud tegevjuht Vahur Teppan. «Teame, et paljud suusasõbrad on selleks nädalavahetuseks planeerinud Otepääle tuleku ja sportlik vormgi on tuhandetel ajastatud just selleks pühapäevaks. Sestap otsustasime maratoniks võimaluse luua,» lisas ta.

Start antakse Tehvandi suusastaadionilt, kokku sõidetakse kümme kolmekilomeetrist ringi. Ring on täies ulatuses kaetud kunstlumega. Kuna võistlusala on piiratud, lubatakse starti 300 osalejat. Piirarvu täitumisel registreerimine suletakse.

Suusahullude maraton on mõeldud kõikidele suusasõpradele, kes soovivad nautida suusarõõme ühes Tehvandi tõusude ja laskumistega. Starti tulijatel on võimalik valida ajavõtuga ja ajavõtuta osalemise vahel, kusjuures
ajavõtuta osalejad ei ole kohustatud läbima kogu sõitu. Täpsemat infot saab MTÜ Suusahullud kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles