Linn tähistab aastapäeva sportlikult

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Tõrvas on vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril mitu spordi- ja liikumisüritust.

Südapäeval asub Tõrva gümnaasiumi juures tegutsema talvematka kontrollpunkt, kus osalejatele pakutakse sooja teed ja pirukaid. Matk on osa Eesti terviseradade ühisüritusest, mille tänavune alapealkiri on „«Teeme koos raja lugu!»“. Matka kontrollpunktis saab igaüks teada anda oma läbitud tervisekilomeetrid. Õhtul need liidetakse ja kingitakse vabariigile aastapäevaks tervislik rekord.

Samas saab alguse esimene talvine Tõrva maastikurattakross, mille korraldavad Tõrva spordiselts ja liikumissari «Meie liigume». Talikrossile on oodatud sõitma eri eas rattasõbrad. Eelregistreeruda saab «Meie liigume» kodulehel 21. veebruarini ja kohapeal enne võistluse algust. Osalemine on kõigile tasuta.

Lisaks on kõik spordisõbrad oodatud kell 10.30 Tõrva gümnaasiumi juures asuva Vabadussõja ausamba juurde tähistama vabariigi aastapäeva. Üritus jätkub gümnaasiumis noorte teatritrupi „Hingevärvid“ etendusega „«Takka tagumine paar välja“».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles