Politsei sai mitu teadet vargustest

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel, 14. veebruaril teatati politseile, et Puka vallas Ruuna külas on sisse murtud lukustatud tallu, kust varastati Stihli mootorsaag, 500 grammi võid ja pakk juustu. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 600 eurot.

Samal päeval teatas Helme vallas Jõgeveste külas elav mees, et tema pangakaart on kadunud ning tema teadmata on pangakontolt välja võetud suurem summa sularaha.

Politseile teatati veel, et 14. veebruaril läks 26aastane naine oma remonditud sülearvutile järele, kus naisega kaasa läinud tuttav mees rüperaali enda kätte võttis ning seda omanikule tagastamast keeldus.

25aastane mees aga teatas samal päeval, et Valgas Pärna puiesteel asuvas korteris varastati peo käigus ära tema järelevalveta jäetud mobiiltelefon Sony. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

16. veebruaril teatati politseile, et Valga linnas Piiri tänaval on sisse murtud tühjana seisvasse korterisse, kust on ära viidud Vesteli televiisor ja katkine külmkapp. Sissemurdmisega lõhuti mitu korteri ukselukku. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles