Lastearst sai tunnustuse osaliseks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasa Põder
Aasa Põder Foto: arhiiv

Täna pälvisid Estonia Talveaias teistkordselt tunnustuse maakondlikud terviseedendajad. Seekord tänati neid, kes tegelenud laste vigastuste ja mürgistuste ennetustööga. Valgamaalt pälvis tunnustuse lastearst Aasa Põder.

«Terviseedendaja töö eesmärk on muuta tervislikud valikud võimalikult kättesaadavaks kõikidele sotsiaalsetele gruppidele. Oluline on jõuda inimesteni ja seejärel üheskoos parandada tervist ja heaolu,» ütles sotsiaalminister Taavi Rõivas avakõnes.

«Teame ju, et mida varem edendusega pihta hakata, seda paremaid tulemusi see annab. Seetõttu tunnustamegi tänavu neid tublisid inimesi, kes võtnud eesmärgiks tegeleda laste vigastuste ja mürgistuste ennetustööga. Aitäh teile!» lisas minister.

Igal aastal valib iga maavalitsus välja ühe tunnustust saava inimese, kelle kandidatuuri esitatab sotsiaalministeeriumile. Lisaks maavalitsuste või kohalike omavalitsuste juures töötavatele spetsialistidele võib tunnustuse saamiseks esitada ka neid, kes panustavad rahvastiku tervise edendamisse igapäevatöö käigus, projektipõhiselt või vabatahtlikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles