Kooliarst sai kõrge tunnustuse

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasa Põder teisipäevasel tänuüritusel Estonia Talveaias pärast klaasist auhinna kättesaamist.
Aasa Põder teisipäevasel tänuüritusel Estonia Talveaias pärast klaasist auhinna kättesaamist. Foto: Leili Saluveer

Teisipäeval tunnustas sotsiaalminister Taavi Rõivas Estonia Talveaias maakondlikke terviseedendajaid. Valgamaalt pälvis tunnustuse Aasa Põder.

Igal aastal valib iga maakonna maavalitsus välja ühe tunnustust saava inimese. Aasa Põdra kasuks rääkis see, et ta on 1965. aastast alates töötanud pediaatrina, praegu on ta Valga linna koolide arst.

«Aasa Põder osaleb aktiivselt ühiskondlikus tegevuses, aidates kaasa Valgamaa laste tervise heaks paremate kasvu- ja arengutingimuste loomisele. 2001. aastast tänaseni on ta olnud Valgamaa tervisenõukogu aktiivne liige. Tervisenõukogu ja alaealiste komisjoni liikmena, arsti ja kauaaegse Valga linnavolikogu liikmena on tema panus laste ja noorte tervislike eluviiside ja teadlikkuse tõstmisel märkimist vääriv,» seisab maavalitsusest sotsiaalministeeriumisse saadetud iseloomustuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles