Terviserajad kutsuvad rekordit püstitama

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sihtasutus Eesti Terviserajad kutsub tervislikule nädalavahetusele, et anda 22.–24. veebruaril oma panus tervisekilomeetrite rekordisse.

«Teeme koos rajalugu» ettevõtmise eesmärk on propageerida tervislikku liikumist ning kinkida Eesti Vabariigile tervislik rekord. Üritusi toimub ja kilomeetreid kogutakse kõigis maakondades. Radade ja sündmustega saab tutvuda portaalis terviserajad.ee.

«Täname seniseid aktiivseid osalejaid ja rekordipüstitajaid ning loodame, et tänavu õnnestub meil vähemalt korrata senist rekorditulemust. Hoolimata ilmast on vahva veeta nädalavahetus värskes õhus liikudes, igaüks saab vastavalt oludele ja soovile kas suusatada, kelgutada, kõndida, joosta või kui rada lubab, siis sõita rattaga. Kindlasti palume oma rekordipanuse registreerida,» ütles SA Eesti Terviserajad juhataja Jaak Teppan.

Üle Eesti ootab kõiki üle saja hooldatud ja valgustatud terviseraja. Ettevõtmise avaüritus toimus eile, 22. veebruaril Nõmme spordikeskuses, kus viis kaks suusatunni läbi legendaarne Kaarel Zilmer ning lastega tegeles Suusabussi meeskond.

Tervisekilomeetreid saab koguda kõikidel terviseradadel, ka seal, kus parajasti eraldi üritust ei toimu. Läbitud kilomeetrid ehk panuse rekordisse saab registreerida rajal kohapeal või terviseradade Facebooki-lehel, kus saab tulemust ka reaalajas jälgida. 24. veebruari õhtul liidetakse kõik kilomeetrid kokku ja selgub, mitu tiiru tänavu ümber maakera tegime ning kui vägeva terviserekordi vabariigile sünnipäevaks kingime.

Senise tervisekilomeetrite parim tulemus pärineb eelmisest talvest, mil 11 249 osalejat kogus kokku 112 040 kilomeetrit ehk tublisti üle kahe ringi ümber maakera.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles