Politsei tabas sissemurdmises kahtlustatavad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohal käis ka politsei. Foto on illustratiivne.
Kohal käis ka politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Teisipäeva, 25. veebruari lõuna paiku murti Valgas Tähe tänaval tuulutusasendisse jäetud rõduukse kaudu sisse esimesel korrusel asuvasse korterisse, kust varastati navigatsiooniseade, Delli sülearvuti, sularaha, rahakassa, ehtekarp kuld- ja hõbeehetega ning LG mobiiltelefon. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 1150 eurot. Politsei pidas kuriteo toimepanemises kahtlustatavatena kinni kaks meest.

Täna kella poole kahe paiku andis Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina teada, et kahtlustatavate ring on suuremaks läinud. "Lähiajal toimuvad kinni peetud isikute ülekuulamised," lisas ta.

Samal päeval sai politsei teate ka sissemurdmisest Allika tänava korterisse, kust varastati Telestari televiisor, digiboks ja ruuter, DVD-mängija, Sony Ericssoni mobiiltelefon, kellraadio ja Lenovo sülearvuti. Vargusega tekitatud esialgne kahju on umbes 1000 eurot.

Samal päeval teatati politseile, et Valgas J. Kuperjanovi tänaval asuva õppeasutuse riidehoiust varastati kahe õpilase joped ja spordikott. Vargusega tekitatud kahju on 260 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles