Õpilaste esitatud lood said raadioküpseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval käis Valga muusikakooli õpetaja Lenel Rand koos 4. klassi klaveriõpilase Kaisa Aabiga Klassikaraadio salvestusel.
Teisipäeval käis Valga muusikakooli õpetaja Lenel Rand koos 4. klassi klaveriõpilase Kaisa Aabiga Klassikaraadio salvestusel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Rohkem kui 400 noort pianisti üle Eesti tähistavad homme helilooja Heino Elleri sünniaastapäeva klaveripäevaga. Eesti viisid kõlavad ka Valgamaa muusikakoolides.

Valga muusikakooli klaveriõpetaja Lenel Ranna sõnul lülitus ettevõtmisse ka nende kool ning reedel ongi seal noorte pianistide kontsert, kus astub üles 11 õpilast. «Räägime Heino Ellerist ja mängime Eesti heliloojate loomingut, sealhulgas kaks Elleri klaveripala,» rääkis Rand.

Teisipäeva õhtul käisid õpetaja Rand ja 4. klassi klaveriõpilane Kaisa Aab Klassikaraadio salvestusel, kus lisaks Valga muusikakoolile osalesid Tõrva, Antsla ja Võru muusikakooli esindajad. «Oli vestlusring, õpilastelt võeti väike intervjuu ning salvestati mõned lood,» rääkis Rand. Valga tüdruk Kaisa Aab esitas salvestusel Anti Marguste pala «Suutäis pähklišokolaadi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles