Ees seisab öine ajurünnak

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga avatud noortekeskus
Valga avatud noortekeskus Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Reedel, 14. märtsil leiab aset neljas IT-öö, mil noored kogunevad noortekeskustesse üle Eesti, et mõelda kaasa, milline on meie tulevik seoses infotehnoloogiaga. Samas saavad nad ka töötubade ja koolituste käigu uusi oskusi ja kogemusi.

Tänavu kannab IT-öö pealkirja «Eile, täna, homme – IT 2030». Noored korraldavad ajurünnaku teemal, milline võiks olla IT tulevik aastal 2030. Ideed vormistatakse taasesitatava meediana, näiteks video, plakat, tekst või esitlus. Tööd esitatakse Vaata Maailma üle-eestilisele nutivõistlusele, mille käigus antakse välja eriauhind «Säravaim idee ühe ööga». Auhinnafond on 500 eurot.

IT-öö leiab aset samaaegselt 18 noortekeskuses üle Eesti, lisaks löövad külalistena kaasa lähipiirkondade noortekeskused. Juhitimine käib IT Kolledži stuudiost, kus tehakse reaalajas lülitusi osalevatesse keskustesse.
Täpsemat infot saab veebilehelt startit.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles