Sotsid viisid lasteaednikele kringleid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiivne noorpoliitik Kermo Küün ja Valga linnapea Kalev Härk suundumas lasteaeda Kaseke.
Aktiivne noorpoliitik Kermo Küün ja Valga linnapea Kalev Härk suundumas lasteaeda Kaseke. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liikmed viisid sel nädalal kringli enam kui 700 lasteaeda üle Eesti, et tunnustada lasteaiatöötajaid ja pidada neid naistepäeva puhul meeles. «Valgamaal viime naistepäeva puhul kringlid pea 30 lasteaeda,» täpsustas Valgamaalasele SDE kommunikatsioonispetsialist Raigo Jahu.

Erakonna Valgamaa piirkonna esimees Rein Randver lisas, et täna, 7. märtsil külastasid erakonna esindajad Valga linna lasteaedu. «Kuulame ka lasteaednike muresid,» lisas ta.

«Lasteaedades tehakse erakordselt olulist ja tänuväärset tööd. Lisaks meie laste õpetamisele ja arendamisele kujundavad lasteaiaõpetajad laste hoiakuid ja käitumist ning on lastevanematele toeks,» ütles sotsiaaldemokraatide esimees Sven Mikser, kes ka ise täna lasteaedu külastab.

Sotsiaaldemokraatlik Erakond viib naistepäeva puhul lasteaednikele kringleid juba 12. kord. Lasteaiaõpetajaid käiakse tänamas kõigis maakondades. Lisaks lasteaedadele jõuavad sotsiaaldemokraadid paljudesse lasteaedadesse-algkoolidesse ja lasteaedadesse-põhikoolidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles