Endine vedurijuht valutab südant raudtee pärast

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudteele mõtlemine teeb Olgerd Hundil südame soojaks ja toob naeratuse näole. Samas leiab ta, et Eesti raudteesüsteem on praegu üsna kehvas seisus ja igaüks enda kasu peal väljas.
Raudteele mõtlemine teeb Olgerd Hundil südame soojaks ja toob naeratuse näole. Samas leiab ta, et Eesti raudteesüsteem on praegu üsna kehvas seisus ja igaüks enda kasu peal väljas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgalane Olgerd Hunt on raudteel töötanud 40 aastat. Mees on oma tööd nautinud, kuid nüüd valutab südant praeguse segase olukorra pärast.

Peagi 85aastaseks saav Olgerd Hundi tegelik nimi on Eliford-Olgerd Hunt, aga passivahetusega sai temast lihtsalt Olgerd.

Ta on läbi ja lõhki Lõuna-Eesti mees, siin sündinud ja kasvanud: vanematekodu asus Vastseliinas. Samas on elutee teda ka Põhja-Eestisse viinud. Tallinnas on ta elanud kümme aastat ja ütleb, et Põhja-Eesti rahvas on tuimem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles