Uus kool saab uue vormiriietuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli direktor Tarmo Post tunneb heameelt, et aasta kestnud meeskonnatöö on kandnud vilja. Välja on töötatud kooli sümboolika, sealhulgas koolivormi komplektid, mille kandmine kohustuslik pole – küll aga soovitatav.
Valga põhikooli direktor Tarmo Post tunneb heameelt, et aasta kestnud meeskonnatöö on kandnud vilja. Välja on töötatud kooli sümboolika, sealhulgas koolivormi komplektid, mille kandmine kohustuslik pole – küll aga soovitatav. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aasta tagasi alustatud töö Valga põhikooli sümboolika kujundamisel on kandnud vilja. Sisu ja vorm on paigas, esemete valmistamine käib ja märtsi lõpus esitleb kool neid ka rahvale.

Uus põhikool asutati Valgas kaks aastat tagasi. Kuna puudus oma sümboolika ja lugu, mida kogukonnale edasi anda, oli direktor Tarmo Posti sõnul selle väljatöötamise järele vajadus olemas. «Aasta aega tehtud tõsises meeskonnatöös oleme nüüd kokku saanud oma kooli väärtuste loo, välja on töötatud kooli sümboolika,» sõnas Post.

Eelmise aasta kevadvaheajal käisid põhikooli õpetajad Saaremaa koolides kogemusi saamas ja sealt mõte idanema hakkaski. Logo ja sellega seonduv lugu sündis kooli muusikaõpetaja Reet Laanoja idee põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles