Päästjad valmistuvad jõudu katsuma maailma parimatega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hakkajad Tõrva päästekomando noormehed Alor Kasepõld (vasakult), Riivo Retsnik, Rauno Ojamägi, Mihkel Luht ja Kristjan Mikk teevad tõsist trenni, et minna jõudu katsuma Euroopa ja maailma tugevaimate päästetöötajatega.
Hakkajad Tõrva päästekomando noormehed Alor Kasepõld (vasakult), Riivo Retsnik, Rauno Ojamägi, Mihkel Luht ja Kristjan Mikk teevad tõsist trenni, et minna jõudu katsuma Euroopa ja maailma tugevaimate päästetöötajatega. Foto: Ülla Tamm

Tõrva komando päästjad unistavad suurelt. Viis meest on otsustanud minna suvel jõudu katsuma maailma tugevaimate tuletõrjujatega.

Tee võistlustele võtavad jalge alla Alor Kasepõld, Kristjan Mikk, Mihkel Luht, Riivo Retsnik ja Rauno Ojamägi.

Valgamaalase kohale jõudes tegid Tõrva päästjad trenni Vanamõisa järve ääres, parajasti oli käsil torniharjutus. Täisvarustuses, balloon seljas, tuli kõigepealt kaks metallist redelit torni najale tõsta, seejärel võtta kummagi käe otsa 20kilone kanister ja joosta sellega torni tippu. Siis tuli sikutada torni nööri otsa seotud 20kilone raskus ning uuesti, kaks kanistrit näpus, trepist alla joosta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles