Sotside Valgamaa piirkonna esimees jäi samaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva, 05.12.2013
Tõrvas lõpetati pidulikult veemajandusprojekt. Rein Randver
Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Tõrva, 05.12.2013 Tõrvas lõpetati pidulikult veemajandusprojekt. Rein Randver Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Valgamaa piirkonna üldkoosolekul valiti piirkonna esimeheks tagasi Riigikogu liige Rein Randver.

"Valgamaa sotsiaaldemokraatidele on oluline terve maakonna tasakaalustatud areng, et ka siinne kant oleks atraktiivne koht elamiseks ja äritegevuseks. Oleme oma eesmärgiks seadnud Valgamaa omavalitsuste hea koostöö paljudes valdkondades. Tähtis on tõhus koostöö kohalikul ja riiklikul tasandil, eriti hariduses ja sotsiaalvaldkonnas ning transpordi korraldamisel," ütles Valgamaa sotsiaaldemokraatide esimees ja Riigikogu liige Rein Randver.

Valgamaa piirkonna juhatuse liikmed on Tarmo Tamm, Kaupo Kutsar, Kalev Härk, Rein Org, Meeli Tuubel, Anu Reiljan, Madis Gross, Karl Mõts, Jüri Teder, Karl Kirt, Tarmo Soots, Margo Metsoja, Anne Viira ning sekretär Katre Kikkas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles