Valga võitis pronksi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga võitis pronksi.
Valga võitis pronksi. Foto: Polina Rubtsova

Paf saalihokiliiga teise liiga pronksikohtumises Tallinna Kristiine spordihoones võitis Valga Välk lisaajal kuldse väravaga vastaseks olnud SK Rapla meeskonna 4 : 3. Seega saavutas võistkond meistrivõistlustel auväärse kolmanda koha, andis teada meeskonna treener Margo Pärnaku.

Eelnevalt oli Valga esindusel tulnud võtta Eesti Maaülikooli meeskonna vastu poolfinaalis vastu kaotus ning nii asuski Valga Välk võitlusesse pronksmedali pärast.

Mängu kuuendaks minutiks oli Valga meeskond jäänud Rapla vastu juba 0 : 3 kaotusseisu. Seejärel võttis Valga meeskond minutilise pausi, et saada olukord kontrolli alla, mis ka õnnestus. Siis algas tagaajamine. Kui esimese kolmandiku lõpuks mänguseis ei olnud muutnud, siis teisel kolmandikul õnnestus Valgal juba kaks väravat tagasi visata ja viimasele 15 minutile mindi vastu ühepunktilises kaotusseisus 2 : 3.

Seejärel viskas Valga mängija Armands Valtins viigivärava ja seis 3 : 3 püsis kuni normaalaja lõpuni ning võitja tuli välja selgitada 10minutilisel lisaajal. Lisaaja 45. sekundil õnnestus Valga meeskonnal kiirrünnaku korras visata kuldne värav. Värava autor oli taas kord Armands Valtins.

Eelmisel hooajal tuli Valga Välk liigas 6. kohale.

Paf saalihokiliiga põhiturniiri Lõuna alagrupi parimaks väravavahiks tunnistati Valga meeskonna väravavaht Sergejs Aleksejevs, kes suutis 312 mänguminuti jooksul tõrjuda 140 väravale viskest 121, lastes oma väravavõrku põhiturniiril kõigest 19 palli.

Pronksimeeskonnas mängisid Eduards Vjazovs, Margo Pärnaku, Renat Silis, Maikel Daniel, Remo Kupits, Marek Vända, Henri Karja, Sergejs Kuncevics, Simm Paap, Karlis Stipnieks, Ilmar Denissenko, Dmitri Petrov, Armands Valtins, Egert Ojamäe, Aimur Rebane ja Sergejs Aleksejevs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles