Selgus parim lihatoode

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Atria Eesti toodetud Maks & Mooritsa keefiri-kamašašlõkk kogus Eesti parima toiduaine konkursi esimesel hindamispäeval komisjonilt kõrgeimad punktid ning pälvis ka Eesti parim lihatoote 2014 hõbemärgi.

«Tunnustuse üle on hea meel – nagu ka selle üle, et toidueksperdid hindavad kõrgelt Eesti omamaiseid naturaalseid maitseid. On ju keefiri-kamašašlõki puhul uuendusena ühendatud nii marinaadis kasutatud ehtne puhas keefir ning traditsiooniline Eesti kama, mis kokku koos kvaliteetse kaelakarbonaadiga annabki välja Eesti parima lihatoote maitse. Oleme esimene lihatööstus, kes kasutab toodetes kama,» lausus Atria Eesti juhatuse esimees Olle Horm.

Tema sõnul on Atria Eesti saanud lisaks Eesti parima toiduaine konkursi võidule viimasel ajal ka teisi tunnustusi, millega on ära märgitud Maks & Mooritsa sarja tooteid – seda alates Tooma verivorstist ja Pühajärve suitsuvorstist hakklihadeni.

Keefiri-kamašašlõkk on arendatud välja koostöös grillmeister Enn Tobrelutsuga ning toote pakend kannab samuti tema näpunäidete järgi koostatud grillimissoovitusi.

Atria alustas Eestis tegevust 2005. aastal, kui omandas Valga Lihatööstuse. 2008. aastal saadi AS Wõro Kommertsi ja AS Vastse-Kuuste Lihatööstuse omanikuks. 2009 ühinesid AS Wõro Kommerts, AS Vastse-Kuuste Lihatööstus ja AS Valga Lihatööstus juriidiliseks isikuks Atria Eesti AS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles