Selgusid tublimad trupid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen MTÜ Kungla etendusest «Nõiutud». Žürii valis muusikalitrupi laureaadiks, andes sellele võimaluse esindada Valgamaad Kagu-Eesti näitemängupäeval.
Stseen MTÜ Kungla etendusest «Nõiutud». Žürii valis muusikalitrupi laureaadiks, andes sellele võimaluse esindada Valgamaad Kagu-Eesti näitemängupäeval. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Eile, 23. märtsil Tsirguliina rahvamajas aset leidnud kaheksatunniline teatrimaraton lõppes piduliku autasustamisega. Tänati kõiki osalenud truppe, valiti välja laureaadid Kagu-Eesti näitemängupäevale ning tunnustati tublimaid harrastusnäitlejaid.

Žürii valis laureaatideks Kungla muusikalitrupi etendusega «Nõiutud» ja Tõrva kultuurimaja näiteringi etendusega «Kuidas unenäod täide lähevad». Otsuse tegid Hummuli valla kultuuri- ja noorsootööspetsialist ning näitejuht Anne Pai, Eesti Harrastusteatrite Liidu esindaja ja kõnekoolitaja Virko Annus ning Saueaugu teatritalu peremees Margus Kasterpalu.

Eripreemiad anti välja kompromissitu eneseavamise eest Diana Zimbrotile Otepää draamastuudiost, suurepärasele lavapaarile Sirli Pipparile ja Deivi Kivile muusikalitrupist Kungla, orgaaniliselt lihtsa ja ilusa rolli eest Maie Ojale Tõrva kultuurimaja näiteringist. Kahe eriilmelise kõrvalosa eest sai eripreemia Kalle Vister, kes osales nii Tõrva kultuurimaja näiteringi kui estraaditrupi Tõrva Tilgad etenduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles