Selgus tänavune põllumajanduse tippjuht

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Kehtna Mõis juhile Märt Riisenbergile (paremal) andis tiitli üle põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.
OÜ Kehtna Mõis juhile Märt Riisenbergile (paremal) andis tiitli üle põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. Foto: Meelis Kopli

Reedel kuulutati Olustvere lossis konverentsil «Põllumees kui tippjuht» juba teist aastat järjest välja põllumajandussektori tippjuht. Tänavu valis žürii tippjuhiks nii oma juhioskuste, osavõtlikkuse kui julguse ja uuendusmeelsusega silma paistnud põllumajandusettevõtte OÜ Kehtna Mõis juhi Märt Riisenbergi. Tiitli andis üle põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Autasu üle andes märkis minister Seeder, et edukas põllumajanduse tippjuht peab suutma näha väga mitu sammu ette. «Põllumajandusettevõtte juht ei ole tänapäeval enam lihtsalt põllumees, vaid eelkõige ettevõtja, kes vajab väga mitmekülgseid teadmisi ja oskusi. Põllumajanduses tuleb aina enam arvestada maailmaturu mõjutustega ning olla paindlik oma tootmise ja turustamise planeerimisel.»

Märt Riisenbergi sõnul on tippjuhi tiitel suur tunnustus nii tema kui ka Kehtna Mõisa OÜ töötajate tegemistele ja panusele. «Peale oma ettevõtte arenguprobleemide lahendamise väärtustan väga põllumeeste ühistegemisi toodangu müügil ning sisendite ostmisel. Tippjuhtide valimine põllumeeste hulgast juhib üldsuse tähelepanu ettevõtlusele ja tegijatele sektoris ning põllumajanduses toimuvale laiemalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles