Militaarpark lõi Tartus laineid

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kivi sõnul oli Valga militaarpargi väljapanek Motoexotikal väga populaarne ning rahva huvi puudumise üle kurtma ei pidanud.
Meelis Kivi sõnul oli Valga militaarpargi väljapanek Motoexotikal väga populaarne ning rahva huvi puudumise üle kurtma ei pidanud. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Valga militaarpark osales Tartu motomessil Motoexotika juba teist korda – tänavu veel vägevamalt kui mullu.

Valgast olid kohal nii soomuk, lahtise katusega sõjaväeauto, külgkorviga mootorratas, laskesimulaator, laserrelvad, eri vormides mannekeenid kui palju muud põnevat. «Messikorraldajatel oli kindel palve, et tuleksime seekord soomukiga ja nii tegimegi. Asusime seal oma väljapanekuga väga suurel, 80ruutmeetrisel alal,» rääkis militaarpargi eestvedaja Meelis Kivi.

Kivi sõnul võib Motoexotikaga igati rahule jääda ega tasu grammigi kahetseda, et mindud sai. «Liialdamata – meie juures oli ikka pidevalt väga palju rahvast. Paljud polnud näiteks laserrelvadest kuulnudki ja nüüd said neid oma käega proovida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles