Valgamaa otsib noori talente

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta talendikonkursi noorimad esinejad.
Eelmise aasta talendikonkursi noorimad esinejad. Foto: Otepää ANK

Otepää gümnaasiumi aulas leiab 5. aprillil aset talendikonkurss «Valgamaa noor talent», andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht. Konkursi korraldab Otepää avatud noortekeskus.

Noortekeskuse juhataja Merit Nigula ütles, et konkursile oodatakse lapsi ja noori vanuses 3–26 aastat. «võib laulda, pilli mängida ja näidata ennast igasugustel muudel aladel, milles ollakse andekas,» selgitas Nigula. «Etteastetes on võimalik kasutada erinevaid abivahendeid. Keelatud on kasutada vahendeid, mis võivad kahjusta ruumi või lava.»

Etteaste pikkus on kolm minutit, võistluskategooriad neli. Võitja selgitab välja kolme- kuni viieliikmeline žürii.

Eelvoorusid tänavu ei toimu, kõik registreerunud võistlejad pääsevad finaalkontserdile. Eelvoorude asemel saab lava kasutada peaprooviks – lava on 5. aprillil vaba alates kella 12.

Sellel aastal on lubatud talendikust demonstreerida ka videoklipi abil. Meelelahutuseks on avatud vanusekategooria «Igavesti noored» ehk kõik vanuses 27+ on oodatud noortele eeskujuks oma talendikust näitama.

Auhinna saab esikolmik, lisaks antakse välja eripreemiad ning publiku lemmikauhind. Eripreemia on ette nähtud ka kategoorias 27+. Talendikonkursil saavad osaleda ainult registreeritud osalejad ankeedi alusel, mille leiab noortekeskuse või Otepää valla kodulehelt, aga seda saab ka noortekeskusest ja koolimajast. Registreerimine kestab 4.aprillini.

Konkurssi toetavad Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp, Otepää vald ja gümnaasium ning kohalikud ettevõtjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles