Expert liiga alustab

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti naiste meistrivõistluste kõrgeim liiga kannab alates sellest hooajast Expert liiga nime. Koostööleping jalgpalliliidu ja tehnikakaupade müügiga tegeleva ettevõtte Expert vahel allkirjastatakse 9. aprillil naistejalgpalli konverentsil.

«Oleme viimastel aastatel naiste ja tüdrukute jalgpalli juurde toomisele märkimisväärset tähelepanu pööranud. Kindlasti jätkame harrastajaskonna laiendamist ja koduse liiga väärtustamine on sel teel oluline samm,» märkis Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei liidu pressiteates.

«Meile on jalgpall väga tähtis, sest sel on kõige suurem harrastajate arv ning see sobib kokku ka meie ettevõtte olemusega,» lausus firma Expert turundusjuht Jaan Naaber. «Naistejalgpalli toetamine on igati loogiline samm. Tahame spordiala arengusse oma panuse anda. Meie peamine eesmärk ongi, et saaks oma kanalite ning toetuste kaudu naiste liigat tuntumaks teha.»

Naabri sõnutsi toetatakse püramiidi tippu seepärast, et tüdrukutel oleks motivatsiooni harjutada, sest silme ees terendab Expert liiga.

Liiga avamäng on 12. aprillil, kui Tartus Tamme kunstmurustaadionil kohtuvad kohalik Tammeka ja FC Flora, samal päeval on Maarjamäel vastamisi FC Levadia ja Nõmme Kalju. Lisaks mängivad liigas tiitlikaitsja Pärnu JK ning Tartu SK10 ja Va

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles