Kuhu see inimene oma häda tegema peab?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Valga põhikooli juhtkonnale on viimastel kuudel muret teinud basseinivee puhtus, siis mõndagi külastajat häirib meeste WC ebamugav asukoht. Põhikooli direktori Tarmo Posti sõnul näeb juhtkond tõsist vaeva olukorra paranemise nimel.
Kui Valga põhikooli juhtkonnale on viimastel kuudel muret teinud basseinivee puhtus, siis mõndagi külastajat häirib meeste WC ebamugav asukoht. Põhikooli direktori Tarmo Posti sõnul näeb juhtkond tõsist vaeva olukorra paranemise nimel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga põhikooli ujulas, kus peale õpilaste käib ujumas nii linna- kui maarahvaski, on pahameelt tekitanud WC puudumine meeste riietusruumis.

Pärast artikli «Kipitavates silmades võivad süüdi olla ka pesemata ujujad» ilmumist Valgamaalases pöödus toimetuse poole linnakodanik Tõnu (nimi muudetud, kuid toimetusele teada – S. L.). Ta arvas, et põhikooli ujulas võiks WC lukust lahti keerata ja vesi oleks basseinis palju puhtam.

«Praegu on ujulas absurdne olukord, sest meestel puudub riietus- ja duširuumis üldse WC. Pühapäeval olin lapselapsega jõudnud duši alla, kui laps tahtis pissile. Ajasime kähku uuesti ujukad jalga ja trügisime paljalt ning tilkuvatena piletijärjekorras seisvate üleriietes ja välisjalanõudega inimeste vahelt meeste jaoks ainukesse lahti olevasse WCsse,» kirjutab ujulat külastanud linnakodanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles