Tarkpead harutasid Kört-Pärtli särki

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna meistritiitli viisid koju Kaido Mägi (vasakult), Mairold Kõrvel, Urmas Kuldmaa ja Meelis Lill Otepäält.
Maakonna meistritiitli viisid koju Kaido Mägi (vasakult), Mairold Kõrvel, Urmas Kuldmaa ja Meelis Lill Otepäält. Foto: Jaan Rapp / Valgamaalane

Reede pärastlõunal olid Nõuni kultuurimaja perenaisel Marika Viksil ja arendusjuhil Kalev Lõhmusel käed-jalad tööd täis. Pidid ju õhtul sealsamas selguma maakonna parimad mälumänguvõistkonnad.

Tegelikult oli küll ühtlasi tegu 21. Palupera valla karikasarja finaalvõistlusega. Ent nagu ka ettevõtmise peakorraldaja rollis olnud Kalev Lõhmus enne mängu algust tõdes, oli just konkurents maakonna meistritiitlile tänavu erakordselt tihe. Nii Otepää, Puka kui Tõrva esindusel olid head võimalused tiitel koju viia – kõik lootused polnud luhtunud ka Valga turniiribridži- ja mälumänguklubi ega Sangaste esindustel.

Ka mängujuht ning koos Dagmar Uibo ja Artur Lõhmusega küsimused koostanud Tõnu Talve tõdes mängu avades, et olukord on segane nagu Kört-Pärtli särk pühapäeva hommikul. „Nii põnevat seisu pole ammu olnud,“ lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles