Kultuurikeskuses nägi kooliteatrit

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vene gümnaasiumi etendus "Kolokoltšik" avas Valgamaa Kooliteatrite festivali.
Valga vene gümnaasiumi etendus "Kolokoltšik" avas Valgamaa Kooliteatrite festivali. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna kella 11–20 sai Valga kultuurikeskuses nautida tasuta kooliteatrietendusi, sest toimus Valgamaa kooliteatrite festival.

Festivalile andis avapaugu Valga vene gümnaasiumi näitlejad etendusega «Kelluke». Pärast neid oli lava Tõrva gümnaasiumi päralt ning näha sai teatritükki «Detektiivibüroo tegutseb». Kell 13 etendasid sama kooli noored ka järgmise loo pealkirjaga «Kuningamäng». Pärast neid nägi laval Tõrva avatud noortekeskuse etendust «Ise oled!».

Edasi läks järg Valga põhikooli kätte ning näha sai etendust «Vaeslapse käsikivi». Valga vene gümnaasiumi noored näitlejad tõid aga publiku ette lavatüki «Kvartett». Valga kultuurikeskuse trupi esituses nägi kaht etendust: «Kui loomad räägiksid» ja «Tõehetk».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles