Päikesemaja koolipere tutvustas uut koolivormi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooli õppejuht Tiiu Püss tutvustas uut koolivormi, mille komplekti kuuluvad tuunika, seelik, pihikseelik, vest, pluusid, püksid, lipsud, kardigan ja sukkpüksid. Kõikidel esemetel on peal kooli kollast, sinist ja rohelist värvi logo.
Kooli õppejuht Tiiu Püss tutvustas uut koolivormi, mille komplekti kuuluvad tuunika, seelik, pihikseelik, vest, pluusid, püksid, lipsud, kardigan ja sukkpüksid. Kõikidel esemetel on peal kooli kollast, sinist ja rohelist värvi logo. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga põhikooli esindus tutvustas esmaspäeval kooli uut sümboolikat, mis sündis meeskonnatööna. Esitlusel oli kohal saalitäis uudistajaid.

Aasta tagasi alustatud töö sümboolika väljatöötamisel on kandnud vilja. Logo ja sellega seotud lugu sündis kooli muusikaõpetaja Reet Laanoja idee põhjal, kes esmaspäeval kohaletulnutele ka kõik kujundid ja värvid lahti seletas.

«Väike kollane ring tähistab logol kodusoojust ja mõistmist, roheline ristkülik esimest kooliastet, huvi tärkamist ja äratamist,» selgitas Laanoja. Kollane trepiaste sümboliseerib teist kooliastet, mida iseloomustavad hool, kindlustunne ja mõistmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles