Reisibüroo konsultant: paanikaks pole põhjust

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sereno Reiside konsultant Tiina Tedresaar tutvustamas Egiptuse üht tõmbenumbrit – Niiluse jõge, mis Amazonase järel pikkuselt teine jõgi maailmas.
Sereno Reiside konsultant Tiina Tedresaar tutvustamas Egiptuse üht tõmbenumbrit – Niiluse jõge, mis Amazonase järel pikkuselt teine jõgi maailmas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Välisministeerium soovitab terrorismiohu tõttu Egiptusesse mitte reisida, Valgas tegutsevate Hansareisibüroo ja Sereno Reiside konsultandid kinnitasid aga, et põhjust paanikaks ja reisist loobumiseks ei ole.

«Egiptus on väga populaarne sihtkoht ja ma võin kinnitada, et seal ei toimu absoluutselt mitte midagi hirmutavat. Mul on endal väga palju seal elavaid sõpru ja nad on kinnitanud, et paanika, mida Eestis külvatakse, on täiesti mõttetu,» rääkis Kristina Jamkovaja Hansareisibüroost.

Pealinnas Kairos on Jamkovaja sõnul pingeid olnud juba mitu aastat, see aga ei tähenda, et tuntud kuurortites Hurghadas ja Sharm El Sheikhis oleks muretsemiseks põhjust. «Sellest ajast saadik, kui revolutsioon Egiptuses pihta algas, on nad seal vahelduva eduga möllanud. Need rahutused on aga Kairos või Aleksandrias, mitte sihtpunktides, kuhu eestlased peamiselt reisivad,» rääkis Jamkovaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles