Auto võitnud vanaproua: ma ei uskunud seda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen Varik sõitis autoga viimati 1980. aastate lõpus. Eile istus ta huvist rooli taha, kuid sõiduks ei läinud. «Oleksin pidanud auto varem võitma,» muigas ta.
Ellen Varik sõitis autoga viimati 1980. aastate lõpus. Eile istus ta huvist rooli taha, kuid sõiduks ei läinud. «Oleksin pidanud auto varem võitma,» muigas ta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Bauhofilt auto võitnud 88aastane vanaproua ei ole julgenud sellega ühtegi tiiru teha, sest tunneb, et vanus keelab. Auto uhke omanik on nüüd poeg, kes ema sõidutab.

Kaagjärvel Karula vallas elav Ellen Varik on autovõitu enda teada hoidnud, aga ikka on neid, kes helistavad ja uurivad uudishimulikult, kas tema õuel seisab tänu fortuunale uhiuus auto Citroën C4 Picasso.

«Sugulased helistasid ja ütlesid, et jutud käivad. Imestasin, et mis jutud need olla saavad. Mina olen elus, mehele ka ei ole läinud. Ütlesid, et «ära keeruta, sul olevat uus sõiduk õues»,» naeris naine, kes ei uskunud võitu enne, kui Tallinnas auto järel käinud poeg sellega hoovi pööras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles