Valga ettevõte sõidab kahe raskeveokiga roadshowle

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erko Ojaste (vasakul) ja Mati Järve on A-Karuse AS töötajad, kes kaks uhiuut autot endale said ning kes nendega ka roadhowle lähevad. Fotol üks showle minevatest veokitest.
Erko Ojaste (vasakul) ja Mati Järve on A-Karuse AS töötajad, kes kaks uhiuut autot endale said ning kes nendega ka roadhowle lähevad. Fotol üks showle minevatest veokitest. Foto: Erakogu

8. - 9. aprillil toimub Maardus esimest korda Eestis raskeveokite roadshow, kus huvilised saavad tutvuda uute Euro VI nõuetele vastavate Mercedes Benz raskeveokite mudelitega. Valga ettevõte A-Karuse AS saadab üritusele kaks uhiuut autot.

„Saadame sinna tippvarustuses kaks uut autot, et inimesed saaksid vaadata, uudistada ja ka proovisõite teha. Autod on nii uued, et ise pole me jõudnud nendega veel töösõitugi teha,“ rääkis Ester Karuse.

"Saksamaalt saabub showle uhke kogus raskeveokeid, millest osa pole varem Eestis veel nähtudki," rääkis Mercedes-Benzi tarbesõidukite müügiosakonna juhataja Margus Juhkam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles