Kurikaelte kehv töö päästis inimesed kahjust

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tankla hooldustöötaja avastas tankimisautomaadilt pangakaardi andmete kopeerimisseadme. Foto on illustreeriv
Tankla hooldustöötaja avastas tankimisautomaadilt pangakaardi andmete kopeerimisseadme. Foto on illustreeriv Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tankla hooldustöötaja avastas 28. märtsil Valgas Raja tänaval tankimisautomaadilt pangakaardi andmete kopeerimisseadme. Politsei eemaldas selle ning pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 31- ja 21aastase mehe, kes võeti juba 29. märtsil eeluurimise ajaks vahi alla.

Asjaolude uurimisel ilmnes, et kopeerimisseade oli kehvasti paigaldatud. Tanklakaarti kellelgi automaati sisestada ei õnnestunud ja seega ei saanud seade omakorda ühtki PIN-koodi kopeerida.

Tankla teatel ei pea keegi selle vahejuhtumi tõttu Neste kaarti ümber vahetama või PIN-koodi muutma. Kui keegi märkab mõne automaadi juures midagi kahtlast, tuleb anda sellest aga endistviisi viivitamata teada kas tankla või panga klienditeenindusele või politseile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles