Abituriendid on võtnud madallähte asendi

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Taukuli, Rasmus Koroljovi ja Merily Boiseni sõnul on Tsirguliina keskkool väga kokkuhoidev õppeasutus, kus kõik tunnevad kõiki.
Kristiina Taukuli, Rasmus Koroljovi ja Merily Boiseni sõnul on Tsirguliina keskkool väga kokkuhoidev õppeasutus, kus kõik tunnevad kõiki. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Praegu, mil riigieksamiteni jääb vähem kui 20 päeva, valdavad Tsirguliina keskkooli abituriente erinevad emotsioonid. Kes põeb kerget eksamipalavikku, kes mõtleb, et mis tulema peab, see tuleb. Kõik aga ootavad väga sammu iseseisva elu suunas.

18aastane Merily Boisen on eksamite eel pisut närvis, sest tahab väga minna Tartu Ülikooli juurat õppima. «Pean väga hästi eksamid tegema, et sisse saada. Natuke hirmutav tunne on, kõige rohkem kardan inglise keele eksamit, teised polegi minu meelest nii hullud.»

Klassivend Rasmus Koroljov praegu aga hirmu ei tunne. «Mis seal ikka karta, ega selle paari nädalaga, mis jäänud on, mitme aasta teemat ju ära ei õpi. Nagu oled senimaani välja kujunenud, nii lähed ka eksamit tegema. Matemaatikas veel võib-olla kordad vanu teemasid üle, aga kui räägime keeleoskusest, siis seal kas oskad või mitte.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles