Vallavanem liitus Reformierakonnaga

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Kabrits
Agu Kabrits Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelnevalt Keskerakonda kuulunud Õru vallavanem ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu juht Agu Kabrits avaldas soovi liituda Reformierakonnaga.

Esmaspäeval toimunud Reformierakonna Tõrva piirkonnaorganisatsiooni koosolekul otsustati Kabrits erakonna liikmeks vastu võtta. Piirkonna liikmed esitasid Kabritsale rohkelt küsimusi tema varasemate tegemiste ja tulevikuplaanide kohta.

«Pidevalt opositsioonis oleva erakonna omavalitsusjuhina on raske piirkonna arengule kaasa aidata ja mind on positiivselt üllatanud, kuidas Reformierkond on suutnud viimase paari kuu jooksul targalt ja otsustavalt tegutseda,» ütles Kabrits.

«Agu Kabrits on olnud Tõrva linnavolikogu esimees ja kaks valimisperioodi linnapea ning tunneb kohalikku ja maakonna elu hästi,» lausus Reformierakonna Valga maakonnaorganisatsiooni juht, Riigikogu liige Meelis Mälberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles