Mune müüakse üle miljoni

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kastid valgete munadega Valga Selveri kaupluses annavad tõestust sellele, et pühade eel ja aegu on valged munad eriti hinnas.
Kastid valgete munadega Valga Selveri kaupluses annavad tõestust sellele, et pühade eel ja aegu on valged munad eriti hinnas. Foto: Eveliis Eek / Valgamaalane

Lihavõtete eel peavad poed arvestama tavapärasest kordades suurema nõudlusega munade järele. Ka Valga suuremates toidupoodides on trall nende ümber täies hoos.

Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaiu sõnul müüakse Valga Maximas sel nädalal 8 000-10 000 kümnest munast koosnevat karpi, mis teeb kokku ca 90 000 muna.

«Valgeid ja pruune ostetakse praegu võrdselt, valged maksavad hetkel üle euro ja pruunid alla euro pakk. Tavaliselt ostetakse nädalas neli korda vähem mune ja valgete munade müük moodustab müüdud munadest tavanädalal vähem kui kümnendiku,» rääkis Erilaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles