Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Kolm Valgamaa söögikohta parimate hulgas

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tammuri talu restorani sissepääs ja peremees Erki Saar.
Tammuri talu restorani sissepääs ja peremees Erki Saar. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti parimate söögikohtade edetabelis figureeris kolm Valgamaa söögikohta: Tammuri talurestoran, Pühajärve restoran ja esmakordselt tabelisse pürginud Mr Jakob.

Programmi Eesti maitsed eestvedaja Aivar Hansoni sõnul on suurlinnadest väljaspool asuvatel restoranidel üha paremad võimalused jõuda 50 parema hulka. «Väga selge tendents on, et restoran kolib toorainele lähemale. Nüüd on meil edetabelis juba kaks talurestorani ja üks kodurestoran, mis asuvad sõna otseses mõttes pärapõrgus,» rääkis Hanson.

Tema sõnul võikski Eesti nokiaks saada restoran, mis asub väikses maakohas puumajas või aidas. «Mujal maailmas on sellised puuaidad väga eksootilised,» ütles ta.

Tagasi üles