Kas Lüllemäel üritatakse lahti saada kultuurimaja juhatajast?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurimaja juhataja Ene Kaasi saatus on kaalukausil. Mis edasi saab, peaks varsti selguma.
Kultuurimaja juhataja Ene Kaasi saatus on kaalukausil. Mis edasi saab, peaks varsti selguma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Karula vald tahab Lüllemäe kultuurimaja juhataja asendada valla kultuuritöötajaga, lõpetades seega asutuse tegevuse. Selle mõte olevat Kaagjärve kultuurielu ärgitamine.

Valgamaalasele on väidetud, et niimoodi vangerdades soovitakse vallas lahti saada peaaegu 22 aastat oma kohal püsinud kultuurimaja juhatajast Ene Kaasist.

Esmaspäevasel volikogu istungil rääkis eelarve- ja majanduskomisjoni esimees ja volikogu liige Ants Järvmägi (Reformierakond), et pikad arutelud viisid mõistmiseni: kui Lüllemäel kultuurielu kihab, siis Kaagjärvel püsib enamuse ajast vaikus. Sündmusi on liiga vähe. Seepärast oleks vaja Karula valla kultuuritöötajat, kes tegeleks rohkem ka Kaagjärve üritustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles