Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Omanäolisus toob söögikohtadele edu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tammuri talurestorani hing ja mootor Erki Saar usub, et edu ei seisne edetabelites.
Tammuri talurestorani hing ja mootor Erki Saar usub, et edu ei seisne edetabelites. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti parimate söögikohtade edetabelist leiab tänavu kolm maakonna restorani: Tammuri talurestoran, GMP Clubhoteli Pühajärve restoran ning uustulnukana alles mullu Otepää golfiklubis uksed avanud Mr. Jakob.

Programmi «Eesti maitsed» eestvedaja Aivar Hansoni sõnul on suurlinnadest väljaspool asuvatel restoranidel üha paremad võimalused jõuda 50 parema hulka. «Väga selge tendents on, et restoran kolib toorainele lähemale. Nüüd on meil edetabelis juba kaks talurestorani ja üks kodurestoran, mis asuvad sõna otseses mõttes pärapõrgus.»

Tema sõnul võikski Eesti nokiaks saada restoran, mis asub väikses maakohas puumajas või aidas. «Mujal maailmas on sellised puuaidad väga eksootilised,» ütles ta.

Tagasi üles