Teatrijuhi näidend esietendub Rootsis

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Möll on esietenduse eel väga põnevil, sest ei tea, millises võtmes on teine lavastaja tema kirjutatud näidendi lavale toonud.
Margus Möll on esietenduse eel väga põnevil, sest ei tea, millises võtmes on teine lavastaja tema kirjutatud näidendi lavale toonud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää teatri juhi Margus Mölli näidend «Laip sahvris» esietendub täna Eesti majas Stockholmis sealse hobiteatri esituses.

Näidendi lavastas eestlane, Stockholmi kuningliku ooperi näitleja Alar Pintsaar. Mölli sõnul on etendus žanri poolest farss. «Tüki keskmes on närvihaige perenaine, veel närvilisem peremees ja uimane tütar. Perekond siunab hirmsasti naabreid ja tahab nad politseisse anda; hiljem selgub, et naaber töötabki politseis,» rääkis Möll.

Tükk jõudis Stockholmi näidendite andmebaasi kaudu. «Seda näidendit on Eestis lavastanud lisaks Otepää hobiteatrile veel üheksa truppi, aga väljapoole Eestit läheb see esimest korda. Eks üllatus oli suur, et mu näidend ka Eestist väljaspool nähtav oli,» ütles Möll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles