Keskkonnaamet keelab Valga depool kütust toota

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga depoo tegevdirektor Jevgeni Gontšarenko näitab katlaid, mis pärast talve puhkavad. Kui neid köetakse, siis vaid sooja vee saamiseks.
Valga depoo tegevdirektor Jevgeni Gontšarenko näitab katlaid, mis pärast talve puhkavad. Kui neid köetakse, siis vaid sooja vee saamiseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga depoo jäi ilma loast, mis oleks võimaldanud neil raudtee­tsisternide pesemisel tekkinud jääke kütusena kasutada. Luba vähendanuks ettevõtte kulutusi.

«Tahtsime ametnikele seletada, et nendes jääkides ei ole midagi sellist, mis õhku saastaks. Kui samad jäägid jäätmekäitlusjaamadele anname, siis lõpuks nad ka põletavad need ära, aga neil on selleks vastav luba antud,» rääkis firma Russian Estonian Rail Services peadirektor Ervin Hasselbach.

«Meie meelest oli mõte hea. Kui oleksime loa saanud, vähendanuks see meie kulutusi. Vähem pidanuks jäätmejaamadele jääke viima,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles