Talgute korraldajad prügistajaid ei mõista

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui paljuski keskendub talgupäev prügi koristamisele, siis Andres Kaseväli korraldas mullu koos sõprade ja sugulastega Sangaste vallas Pringi külas metsaistutustalgud.
Kui paljuski keskendub talgupäev prügi koristamisele, siis Andres Kaseväli korraldas mullu koos sõprade ja sugulastega Sangaste vallas Pringi külas metsaistutustalgud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval haaratakse üle Eesti kätte prügikotid ja rehad – aset leiab juba traditsiooniks saanud talgupäev. Valgamaal on kavas 33 ühisettevõtmist.

Kokku on «Teeme ära» kodulehel kirjas, et maakonnas rügatakse 53 talgutel, osa neist aga leiab aset juba enne ametlikku talgupäeva, osa alles hiljem.

Lennuvälja talgutel Tõlliste vallas ootavad koristamist olmeprügi ja rehvid. «Olmeprügi toomine kraavidesse ja metsa alla on pikaajaline probleem. Kahtlustame, et suuresti on toojateks Valga kodanikud,» rääkis talgujuht Anu Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles