Valgas väitlesid tuntud poliitikud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Debatt Valgamaa kutseõppekeskuses. Väitlevad Roman Ubakivi (vasakult), Jüri ratas, Hardo Aasmäe, Mart Helme, Randel Länts, Kaja Kallas, Indrek Tarand ja Anvar Samost.
Debatt Valgamaa kutseõppekeskuses. Väitlevad Roman Ubakivi (vasakult), Jüri ratas, Hardo Aasmäe, Mart Helme, Randel Länts, Kaja Kallas, Indrek Tarand ja Anvar Samost. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses lähenevate Euroopa Parlamendi valimistega korraldavad Euroopa Parlamendi Infobüroo, MTÜ Valimisvaatlus ja Eesti Noorteühenduste Liidu projekt League of Young Voters ajavahemikus 25. aprill kuni 16. mai kaheksa avatud debatti. Täna, 29. aprillil kell 14.00-16.00 leidis see aset Valgamaa kutsehariduskeskuses.

Eesti Noorteühenduste Liidu projektijuht Marju Tamp rääkis Valgamaalasele, et alguses oli plaanis teha viis debatti suuremates linnades. «Kuna aga tegelesin varivalimistega, siis Valgamaa oli väga aktiivne ja küsiti, kas seda debatti ei võiks sealgi teha. Reedel oli debatt Tartus, kolmapäeval on Narvas, seejärel Jõhvis, Pärnus, Viljandis, Tallinnas ja Kuressaares.»

Tänasel debatil osalesid järgmised Euroopa Parlamenti kandideerijad:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles