Sõjaväelogistikud liiguvad Kevadtormile

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees / Scanpix

Täna, 2. mai hommikul liigub kaitseväe logistikakeskuse logistikapataljon Pärnumaale Kilingi-Nõmmele, et seal alustada ettevalmistusi suurõppuseks Kevadtorm.

«Sõjaväelogistikute jaoks algab Kevadtorm veidi varem, kuna meie peame tagama, et suurõppusele saabuvad üksused ning tuhanded kaitseväelased ja kaitseliitlased saaksid õigel ajal ja õigest kohast kätte neile mõeldud varustuse ja laskemoona,» ütles logistikapataljoni staabiülem kapten Asso Treksler.

Õppuse Kevadtorm raames hinnatakse, kuidas logistikapataljon planeerib ja viib läbivarustusoperatsioone ning kasutab erinevates olukordades oma allüksuste transpordi-, remondi- ja toitlustusvõimekusi. Õppusel osaleb enam kui 250 logistikapataljoni kaitseväelast. Nendega liitub Kevadtormil ligi 70 kaitseväelasest koosnev logistikakeskuse staap, mis paikneb alates 5. maist Pärnumaal Eametsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles